Vad blir det för rap?!

Avsnitt 9! Med Brytburken

May 22, 2012

Hej och välkomna tillbaka! I detta avsnittet är det inte bara Sanna, Petter och Hugo om rap, utan även Lars aka Brytburken och Alabama187 är med som gäster. För första gången någonsin fick VBDFR? låna studion som Planka.fm sänder i, vilket passade utmärkt eftersom en telefon som går direkt in i inspelningsapparaten och Petter fanns i Göteborg. Petter är alltså med på telefon så jävla högteknologiskt.

Lars och Alabama driver tillsammans rapbloggen brytburken.se, som Petter beskriver som Sveriges svar på DirtyGloveBastard.com, det vill säga de är fett bra på att ha koll på ny svensk rap.

Vi pratar om Lars och Alabamas favoritartist och själva anledningen till att de var i Stockholm, Cormega och dennes livespelning. Sanna och Alabama pratar om sin största och viktigaste gemensamma nämnare, deras kärlek till Playaz Circle. Ni kommer att bli smått chockade över minst en sång som spelas i avsnittet, när en av Brytburken-killarna berättar om vilken rap de lyssnade på när de var 14.

Även, Alabama berättar om när han busringde till Björn Ranelid, Hugo berättar anektoder om rikskända Hässelbyrappare och Petter recenserar kanske årets album hittills: Futures ”Pluto”.

Vi finns på Internet! Till exempel, Pinterest, Facebook, Tumblr och Twitter.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App